Wijn en recepten, een echte beleving voor thuis aan tafel.

Het leren koken heb ik toch echt van mijn moeder, hoewel ik ook graag en vaak bij m’n oma in de keuken te vinden was. Het zal wel van generatie op generatie gaan denk ik dan. En daarmee hoop ik dan ook dit op een dag aan m’n eigen kinderen te mogen leren.

Sinds mijn echte liefde en kennis voor wijn een paar jaar geleden is begonnen, is ook het maken, schrijven en bedenken van een eigen recept ook steeds verder gegaan. Vandaar ook de ontwikkeling van deze pagina wijn & spijs.

Ik hou van verrassingen zeker die te ontdekken zijn in de keuken. Als je heerlijk aan het koken bent en een recept wordt toch door jezelf steeds een klein beetje meer aangepast omdat het helemaal naar jouw hand en jouw smaak wordt gezet. Dat is gewoonweg toch fantastisch! Ik hou van koken, het is echt één van mijn vele passies.

Deze pagina is bedoeld als inspiratiebron voor een hele hoop lekkers. Wil je zelf een ingrediënt veranderen, voor een ander, ik zeg gewoon doen! Zo maak je koken leuk & creëer je geheel je eigen smaak en stijl.