Margot van Lieshout

Margot is een food-lover in de grootste zin van het woord. Koken is dan ook één van haar grootste passies geworden. Na jaren meegekeken te hebben in de keuken bij haar moeder, heeft dit tot de oprichting van Margerets Taste geleid.

“De smaak van Margot” en dat is wat ze dan ook graag wilt delen met iedereen om zich heen. Na een arsenaal aan opleidingen gevolgd te hebben, van Marketing tot Entrepreneurship aan Cambridge UK. Allen cum laude afgemaakt. Tot ze haar diepste passie in eten en wijn ontdekte enkele jaren geleden. Is ze weer de boeken ingedoken en ook zo zijn hier de SDEN 2 & 3 wijnopleidingen gevolgd. Inmiddels Vinoloog in opleiding aan de wijnacademie.

Haar liefde is mensen samenbrengen onder het genot van een mooi gerecht en een goed glas wijn. Zolang jij je maar thuis voelt in dat wat je doet, dan heeft zij haar doel bereikt. Haar vrije tijd is ze veel aan het lezen, struinen in boek- & wijnwinkels. Op zoek gaan naar nieuwe ontdekkingen, uit gaan naar de leukste koffietentjes & Foodfestivals.

Margot is echt gek op schrijven en verhalen vertellen en het overdragen van haar kennis met de rest van de wereld. Heb je vragen of heb je behoefte om eens samen van een goed glas wijn te genieten onder een goed gesprek, dan kun je haar mailen op margot@margeretstaste.com.

Sander Koopmans

Sander met een liefde voor eten, en voor wie niks te gek is, die ook een studie in small business heeft gevolgd. Is zijn pad begonnen in de ‘wijngaard’ en zo doorgeschoven naar de ‘koffieplantage’. Van het hebben van z’n SDEN 2 & SDEN 3 wijnstudie. In de tussentijd is hij druk met het zoeken van de raakvlakken tussen wijn en koffie.

Zijn liefde voor een goed kopje koffie reikt dan ook verder en zoekt z’n weg tussen alle honderden soorten bonen en roasts. Al snuivend en slurpend op zoek naar het juiste kopje. Wat een genot is dat voor z’n omgeving die ten alle tijden, een heerlijk vers gezet “potje” koffie krijgen.

Inmiddels heeft Sander ook z’n SCAE Barista Intermediate afgerond en voorziet hij velen van ons van mooie melk figuren in een kopje. Zoals de interesses in de verdieping nu verder gaan in de slow coffee en zo af en toe eens een thee blaadje. Dus bij vragen of gewoon samen een goede bak koffie willen drinken, is Sander de man to go to!

Z’n wilde krullen is Sander nog niet kwijt, van stoer volleyballen op het strand of in de zaal. Tot het rijden van lange ritten op de motor. Van uren hardlopen tot fietsend naar z’n werk, houdt hij zichzelf en z’n omgeving geïnspireerd net zo sportief te zijn als hij. Mocht je nu eens lekker sportief willen zijn, en na afloop een stoere kop koffie drinken, dan kun je Sander bereiken op sander@margeretstaste.com.

wie zijn wij