Engelse wijn is cool!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Onze website is momenteel onderhevig aan een vernieuwing, mogelijk dat je je zult verbazen over de leuke ontwikkelingen van Margerets Taste. Bij vragen neem gerust contact met ons op. Mocht je enigerwijze toch hinder ondervinden met het browsen op onze website, schroom niet om het ons te laten weten.

Dit stond groots als titel in de laatste editie van Perswijn. Helemaal verbaasd eigenlijk toen ik het tijdschrift open sloeg…

Grappig eigenlijk ik geloof namelijk niet in toeval. Want laten wij nu druk bezig zijn met een aantal geweldige wijnhuizen in de UK. Om deze prachtige Engelse wijnen de grens over te laten varen naar ons leuke Nederland. Wij verdienen het om deze heerlijkheden te kunnen drinken! Margerets Taste als importeur van Engelse wijn.

Inmiddels al twee korte tripjes naar Engeland gehad, en de volgende staat alweer bijna op de agenda.

Van de opkomende druiventros tot aan de wijnmaker van Denbies Wine Estate, “we’ve seen it al!” Engelse wijn is cool! Echt!

Het perfecte terroir voor mousserende wijn!

Zo open en transparant als ze zijn vertellen deze wijnhuizen met liefde over hun wijn, met toch ook de grootste zelfspot over de enorme hoeveelheid zonuren hun druiven kennen. Vandaar ook de oogst rond begin november, dat de blaadjes van de stokken vallen. Prachtig.

Het perfecte terroir voor onze geliefde Pinot Noir of de elegant zuivere Chardonnay die zo puur is als de Franse Chablis. Of de heerlijke exotische aroma’s van de Bacchus, wat hier de typische Sauvignon Blanc is.

Geloof het met je eigen neus! Ruik, proef, geniet, ervaar, aroma’s die je glas uit lopen.

De pracht van de Mousserende wijnen die zich de weg naar de wereldtop goed weten te bedwingen. Die perfecte bubbels in je glas, die prachtige geur, zo goed in balans, echt reden voor een feestje, om zo’n fles open te willen “poppen”.

De Estates waarmee wij nu nauw samenwerken zijn Denbies Wine Estate in Surrey, Bolney Wine Estate in West Sussex & Hush Heath in Kent. Mooie wijnhuizen, met een mooi verhaal, met een geweldige geschiedenis, en bovenal fantastische wijnen.

Ben je misschien geïnteresseerd in een proefdoos? Alles kan geregeld worden, laat het ons weten, en wij zullen dit voor u met zorg samenstellen.