Wijncursussen & een verrassende keuken in het proeflokaal

In het proeflokaal bij Margerets Taste ben je aan het juiste adres, als je in alle gezelligheid wat meer wilt leren over wijn. Onze cursussen worden verzorgd bij ons op locatie, of bij je thuis. Ook zijn er mogelijkheden om een locatie te huren in Amsterdam, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om van onze diensten gebruik te kunnen maken.Italiaanse wijncursus Taste

De meeste cursussen nemen een avond in beslag van zo’n uur of 3. Tijdens zo’n avond zullen er verschillende wijnen worden geschonken, dit zal elke keer weer anders zijn, geen les is hetzelfde. Elke wijn zal uitgebreid behandeld worden, niet alleen de wijn, ook het gebied waar deze wijn vandaan komt. Wordt er een avond Italië verzorgt, dan zullen alle Italiaanse wijnen behandeld worden met hapjes uit de lokale keuken. Je gaat met een bundel informatie weer naar huis en een hoop ideeën voor in de keuken.

Naast de Italiaanse wijn cursussen worden er ook met liefde andere cursusavonden verzorgt. Zoals rond de wereld in één avond. In vogelvlucht wijnen proeven van over de hele wereld. Kom je met een groepje en heb je voorkeuren? Dan kan dit altijd meegenomen worden in de voorbereidingen. Ook deze lessen zullen per keer verschillen. Een avond echt goed leren proeven, geeft echt inhoud in “wat heb je nu in je glas”. Dit kan soms echt nog een uitdaging zijn, en een hele leuke! Laat je dus verrassen aan tafel, door al het lekkers in je glas.

Mocht je nu een “riesling” avond willen of misschien wel heel gek, allemaal onbekende vreemde druivenrassen proeven tijdens onze crazy wine night?
Korte omschrijving van de gevraagde proeverij, aan huis? High Wine? Italiaans? Engels?
Geef een korte omschrijving van uw vraag