Samen plannen & organiseren wij jouw bedrijfsfeest zowel het geheel verzorgen van een Barista op locatie met z’n eigen koffiebar met leuke bijpassende heerlijkheden.

Tot aan de verzorging van een selectie wijnen met bijpassende Biologische (Italiaanse) hapjes. Er zijn veel mogelijkheden om te kunnen verzorgen, dus spreek je wensen uit en wij komen met een voorstel. Heb je een bepaald budget, ook geen probleem. Wij maken het feest passend op maat geheel naar jouw wensen.

Zo ook bij de opening van het bedrijfspand van Koopmans Dental Service die al enige jaren een nauwe samenwerking heeft met Straight Dental Equipment. Beide bedrijven nu onder één dak en dat is natuurlijk reden voor een feest. Zo zijn de wensen uitgesproken voor een Barista en bijbehorende zoete heerlijkheden.

Als wel voor later op de middag een toast werd gewenst met bubbels voor alle genodigden & heerlijk borrelen met prachtige hapjes met een perfecte selectie aan mooie wijnen. In dit geval hebben we het thema Italiaans gekozen, waar toch zeker wel onze specialiteit ligt in de keuken. In dit geval was er gekozen voor koude lekkernijen. Ook warme gerechten zijn een optie.

Het was een zeer geslaagde dag & avond met zeer tevreden, lachende gasten & genodigden en uiteraard een spetterende opening.

Sfeerimpressie van een bedrijfsfeest

Hieronder zie je nog wat foto’s om een idee te krijgen wat wij voor je kunnen verzorgen. Het kan zo luxe of eenvoudig als je zelf voor ogen hebt. Dit is puur een impressie. Wij hopen jullie snel te mogen verblijden met een spetterende (her)opening

  • Glaswerk & Servies daar wordt voor gezorgd
  • Verzorging van feest op locatie
  • Voorstel van wijn & spijs wordt gemaakt
  • Prijs op aanvraag

 

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

bedrijfsfeest

 

 

 

 

Margerets Taste heeft het openingsfeest van ons nieuwe bedrijfspand enthousiast voorzien van heerlijke koffie, wijn en hapjes. Complimenten aan Barista Sander Koopmans en Vinoloog Margot van Lieshout. Wij kunnen ze van harte aanbevelen. *Dental Service Koopmans